De Stralende Vlinder

Praktijk voor Natuurgeneeskundige Therapie


 

Mijn naam is Dineke. Mocht je na het bekijken van deze website geïnteresseerd zijn, of heb je een vraag, mail dan gerust. info@destralendevlinder.nl

Praktijk de Stalende Vlinder, Nijkerk

Behandeling

Als u nog niet voor uw klacht bij een (huis) arts bent geweest verzoek ik u dit als nog te doen voor dat u bij mij voor een behandeling komt. 

Ik begin de eerste behandeling altijd met een intake gesprek.  Na de intake begin ik met het energetische gedeelte. Hierbij scan ik het lichaam, de chakra’s en de aura. Ik kan dan o.a. voelen waar de energie stagneert, waar een tekort is aan energie of waar juist een teveel is aan energie, waarna ik kan werken aan het opheffen van stagnaties en het bevorderen van de doorstroming.

Tijdens het behandelen kan ik bepaalde gevoelens of pijnklachten doorkrijgen. Deze informatie gebruik ik dan voor de behandeling.

Elke behandeling, begin ik met gronden. Hierbij zorg ik dat de cliënt goed in contact komt met de aarde om energie via de wortelchakra en de voeten af te kunnen voeren. Ook wordt de cliënt zich hierdoor meer bewust van zijn lichaam en kan hij bewuster gevoelens waarnemen. Cliënten geven vaak aan dat er rust komt in hun hoofd en dat ze zich meer ontspannen voelen. Een goede gronding zorgt ook voor een betere slaap.

Tijdens de behandeling kan het zijn dat u warmte, koude, tintelingen, zwaarte, lichtheid ,of helemaal niets voelt. De meeste cliënten raken diep ontspannen. 

Na het behandelen praten we kort de bevindingen door en maken we een nieuwe afspraak.

Ik spreek meestal af dat we na 5 à 8 behandelingen een evaluatie houden over de resultaten en de voortgang van de behandelingen. Klachten die al geruime tijd aanwezig zijn, hebben vaak ook wat meer behandelingen nodig dan klachten die kort geleden ontstaan zijn.