De Stralende Vlinder

Praktijk voor Natuurgeneeskundige Therapie


 

Mijn naam is Dineke. Mocht je na het bekijken van deze website geïnteresseerd zijn, of heb je een vraag, mail dan gerust. info@destralendevlinder.nl

Praktijk de Stalende Vlinder, Nijkerk

Klankschalen

Klankschalen zijn schalen die oorspronkelijk werden gesmeed in Tibet. Tegenwoordig worden  ze ook gesmeed in India en Nepal. Ze worden daar gebruikt voor voedsel en ceremonieën, maar ook om de gezondheid te bevorderen.

De positieve werking van klankschalen wordt steeds bekender. Vandaar dat het in Nederland steeds vaker wordt gebruikt als onderdeel van ‘Wellness’.


Werking

Elke cel in je lichaam trilt met een bepaalde frequentie. Als die frequentie  te laag is in een bepaald gebied, dan stroomt er niet genoeg energie naar toe en voel je je niet fijn. Door het aanslaan van een klankschaal worden niet alleen de schaal en de lucht in trilling gebracht , maar ook het vocht  en de cellen in je lichaam. Dit meetrillen van je lichaam zorgt ervoor dat energie weer gaat stromen en blokkades worden losgelaten. Dit  brengt vaak een diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning  teweeg. Soms worden mensen emotioneel als bepaalde emotionele blokkades worden losgetrild.

Positieve effecten

Gevoelens van onrust nemen af of verdwijnen.

Je komt  dichter bij jezelf.  Je aardt  beter.

Je ervaart een gevoel van innerlijke rust en vrede.

Je kunt weer helder denken.

Je concentratie verbetert.

Je slaapt beter.

Je voelt je vrolijker.

 

Sessie

Individuele sessie.

De individuele sessie duurt ongeveer 50 minuten en kost  50 euro.

Sessie voor 2 personen.

De sessie voor 2 personen  kost  60 euro.  (30,- per persoon)

Klankschalen sessies zijn geen therapie en vallen onder wellness. Hierdoor worden deze sessies niet vergoed.