De Stralende Vlinder

Praktijk voor Natuurgeneeskundige Therapie


 

Mijn naam is Dineke. Mocht je na het bekijken van deze website ge├»nteresseerd zijn, of heb je een vraag, mail dan gerust. info@destralendevlinder.nl

Praktijk de Stalende Vlinder, Nijkerk

Voor Wie?

Voor wie?

Mensen met lichamelijke klachten als artrose, reumatische pijnen, nekpijn, hoofdpijn, buikpijn, rugpijn, slaapproblemen, eczeem, psoriasis, darmklachten, moeheid en vage klachten.

Kinderen met slaapproblemen, drukke kinderen, hooggevoelige kinderen, kinderen met weinig lichaamsbewustzijn en kinderen met 'volle' hoofden.

Verder zijn de behandelingen geschikt als aanvulling voor mensen met chemotherapie of voor mensen die snel ziek zijn en hun weerstand willen verhogen.  

Mensen met emotionele problemen zoals: gevoel van onrust, sombere gevoelens, burn-out, overspannenheid, lusteloosheid, gebrek aan zelfvertrouwen, angstige gevoelens, slaapproblemen of pestproblematiek. 

Mensen die ook zelf willen meewerken aan hun eigen gezondheid door bewust te worden van oude patronen en die te willen doorbreken.

Voor wie niet ?

Mensen met een zware depressie, of mensen die last hebben of hebben gehad van psychoses en/of hallucinaties. Ook mensen die drugs gebruiken, behandel ik niet.